Alinan imunitate, Sirop Pro Immunity Alinan, 150 ml, Fiterman Pharma

alinan imunitate

alinan imunitate

Alinan Pro Immunity este un sirop imunitate copii care contine un complex de ingrediente active cu rol in intarirea organismului in fata virusurilor si bacteriilor. Tinctura de propolis este cunoscuta pentru proprietatile antiseptice, iar extractele uscate din fructe de soc, echinaceea si fructe de maces sustin sistemul imunitar.

alinan imunitate

Vitamina C si zincul actioneaza sinergic pentru intarirea imunitatii. Beneficii sirop imunitate copii Alinan Alinan imunitate Immunity: Sustine buna functionare a sistemului imunitar Creste rezistenta organismului in fata infectilor Este un bun adjuvant in timpul perioadei de boala sau de convalescenta Are un gust placut, iubit de copii Produs natural, fara coloranti, aromatizanti, sau indulcitori sintetici Alinan imunitate administreaza cu usurinta Mod de administrare sirop imunitate copii Alinan Pro Immunity: Pentru functionarea normala a sistemului imunitar se recomanda administrarea in special in sezonul rece, in cure de saptamani, alinan imunitate cu perioade egale de pauza: Copii cu varsta intre ani: 5 ml pe zi, Copii cu varsta intre ani: ml alinan imunitate zi, Copii cu varsta peste 7 ani: ml pe zi.

alinan imunitate

Ca adjuvant, in cazul imbolnavirilor sau in perioada de convalescenta se recomanda: Copii cu varsta intre ani: 5ml de 2 ori pe zi, Copii cu varsta intre ani: 5 ml de ori pe zi, Copii cu varsta peste 7 detoxifierea yusao 10 ml de ori pe zi.

Asevedeași