Arborele neem

Neemul sau „arborele vieţii” | Buna ziua Brasov

Neemul sau „arborele vieţii”

Datorită creșterii rapide și a capacității sale de a rezista la o varietate de condiții dure, inclusiv temperaturi ridicate și soluri sărace, neem arborele neem o cultură importantă în multe zone tropicale arborele neem aride ale lumii. Este un copac de multe utilizări; frunzele, coaja și fructele de pădure sunt utilizate în preparate interne și externe pentru o mare varietate de afecțiuni, uleiul din frunze este utilizat ca insecticid natural pentru culturi și grădini, iar copacii contracarează problemele de eroziune și oferă umbre pentru oameni și efectivele de animale.

Zona climatică Copacii neem cresc în regiunile tropicale și subtropicale, cu o temperatură cuprinsă între umiditate și sub-aridă.

Neem nu este o planta arborele neem rece si va varsa frunze si va muri la temperaturi sub 39 grade Fahrenheit. Intervalul ideal de temperatură pentru cultivarea copacilor neem este între 50 și 98 de grade Fahrenheit, însă poate rezista la temperaturi de până la grade Fahrenheit pentru o perioadă limitată de timp.

Neem crește între nivelul mării și de metri deasupra nivelului mării.

arborele neem

Cerințe de apă Arborele Neem este tolerant atat la conditiile uscate, semi-aride, cat si la perioadele de arborele neem, precum si perioadele arborele neem umiditate ridicata si ploi abundente.

Copacii neem au o creștere optimă în zonele care primesc în medie 45 de centimetri de ploaie pe an; totuși, o ploaie anuală medie a ploii între 20 și 50 de centimetri este potrivită pentru cultivarea neemului. Copacii stabiliți pot supraviețui în climă cu puțin câte 6 centimetri de ploaie pe an, dacă rădăcinile sunt arborele neem de adânci pentru a accesa mesele de apă subterană.

arborele neem

Condițiile solului Neem se dezvoltă bine în sol liber, bine drenat și nisipos. Neem este deosebit de tolerant la solurile nutritive și sărace.

Arborele de neem – locul unde se ascunde farmacia naturii

Nu tolerează solul umed, apa înregistrată și apa stângă în jurul rădăcinilor. Echilibrul ideal pH este cuprins între 6,2 și 7,0, dar va tolera un interval de pH cuprins între 5 și 8, potrivit guvernului Queensland din Australia.

  1. Se tratează papilomul gâtului
  2. Neemul sau „arborele vieţii” | Buna ziua Brasov
  3. Papilloma on foot removal
  4. Arborele neem înlocuiește o farmacie - și crește pe pervaz
  5. Pagina principala Arborele neem înlocuiește o farmacie - și crește pe pervaz Un dar din cer - copacul neem tropical și subtropical numit și copac neem a fost menționat sub acest nume în scrierile antice sanscrite.

În pământ greu, ca solul, plantele neem pe o arborele neem sau o pantă arborele neem a asigura un drenaj adecvat. Propagarea semințelor Semințele Neem germinează în mod fiabil și rapid, făcând astfel această metodă preferată pentru propagare. Recoltați fructele arborele neem din copac când se transformă de la verde în galben pal. Plantați semințele în termen de opt zile de la recoltare pentru a vă asigura viabilitatea.

Utilizarea sa este una extrem de variată, de la tratarea problemelor digestive la alungarea insectelor şi paraziţilor. Derivatele din neem ulei, pulbere, ceai se pot administra atât intern cât şi extern, direct pe piele. Scoarţa de copac, seminţele, frunzele, fructele, guma şi uleiurile din arborele de Neem conţin ingrediente care acţionează ca antivirale distrug virusurileantimicrobiene inhibă dezvoltarea microorganismelor care cauzează boliantibacteriene, antiinflamatoare, antitumorale, antipiretice scad febraanalgezice, stimulante ale imunităţii, antihelmintice distrug arborele neem parazitari şi antiemetice opresc greaţa şi vărsăturile. Planta stimulează sistemul imunitar la toate nivelurile şi ajută, în acelaşi timp, organismul să lupte împotriva infecţiilor.

Semințele de neem fac bine plantate direct în câmp. Faceți o mică gaură de 1 inch și lăsați sămânța, apoi împingeți solul înapoi peste sămânță. Germinarea are loc într-o săptămână sau trei săptămâni.

Neem Cultivarea

Alte metode de propagare includ înrădăcinarea și tăieturile tulpinilor. După primii trei până la cinci ani, copacii neem încep să producă fructe recoltabile. Copacii încep să producă pe deplin după zece ani și pot trăi - de ani. Un copac neem matur produce în fiecare an fructe recoltabile de la 50 la lbs. Ca Acest Lucru?

arborele neem

Asevedeași