Află lucrurile esențiale pe care ai nevoie să le știi pentru a avea o relație sănătoasă și implinită

Conceput ca un indrumar concentrat, dintr-o perspectivă spirituală, dar conținând și sfaturi concrete și exerciții pe care să le aplici in practică, destinat celor foarte tineri și celor care se grăbesc și nu-și invață lectia, trecând dintr-o relație toxică in alta.

Necesar fiindcă de obicei nimeni nu ne invață cum să fim un bun partener de viață si intrăm in relații inainte să fim pregatiți, inainte să ne vindecăm rănile din copilărie, ne agățăm de relație ca de un colac de salvare și ne asteptăm ca celălalt să ne suplinească lipsa iubirii de sine!

Adevaratele povesti de dragoste nu au final.

- Richard Bach

Poti sa daruiesti fara sa iubesti, insa nu poti sa iubesti fara sa daruiesti.

– autor necunoscut

Şi ce înseamnă să lucrezi prin iubire? Înseamnă să ţeşi haina cu firele extrase din propria ta inimă, conştient că cea care va purta haina va fi iubita ta...

- Khalil Gibran

Dragostea este singura floare care creşte şi înfloreşte fără ajutorul anotimpurilor.

- Khalil Gibran

Ce vei Invata

Invață cum să lucrezi asupra ta pentru a deveni un partener demn de interes, care se respectă pe sine și valorile sale, ce atitudine să ai în cuplu și cum să-ți influențezi sau să-ți inspiri partenerul/a, cum să gestionezi relația ca pe un proiect in lucru in fiecare zi.

cunoaște-te, vindecă-te, invinge frica, cinstește-te
A-ţi descoperi rana din copilărie şi a lucra la vindecarea ei, a te accepta aşa cum eşti, şi cu partea ta luminoasă şi cu cea intunecată, a găsi modalitatea de a convieţui paşnic şi armonios cu vulnerabilităţile tale, a te ierta pentru greşeli şi a te împăca cu tine însuţi/însăţi, înseamnă să te preocupi de iubirea de sine.
Gasește iubirea in inima ta și extinde-o

Unde cauţi iubirea, în exterior sau în interior? Dacă tânjesti mereu după iubirea celorlalţi, creezi premisele pentru relaţii dependente. Nu mai trebuie să aştepţi ca alţii să-ţi dea iubirea lor, nu e cazul să te plângi sau să-i învinovăţeşti pe ceilalţi că se reţin de la a-ţi da iubire, fiindcă iubirea este în interiorul tău.

Fii fericita cu tine si cu partenerul

Vindecă-ți și limpezește-ti inima, cultivă intelepciunea inimii, cultivă o inimă curajoasă și restabilește-ți legătura cu sinele esențial pentru a putea avea o relație de pe o poziție de egalitate. Invață să comunici, află care sunt sabotorii relațiilor și cum să-i contracarezi.

O sarcină importantă este a învăţa să-ţi gestionezi relaţia acceptând pe deplin diferenţele dintre voi şi găsind partea bună din ele. Lupta împotriva diferenţelor fireşti sau judecarea lor nu duce decât la suferinţă. Secretul constă în a va lua angajamentul de a privi drept complementare opiniile diferite şi mijloacele diferite de exprimare. Să conştientizaţi că aveţi trăsături şi calităţi diferite care va ajută să va completaţi, că sunteţi o echipa cu acelaşi drum şi scopuri şi nu sunteţi în competiţie unul cu celălalt.

Cuprinsul Cartii

Capitolul unu

Sample Chapter
Pregatirea pentru relatia de cuplu

Vei invata cum sa te pregatesti pentru relatia de cuplu prin invatarea iubirii de sine

Capitolul doi

Sample Chapter
Construirea si mentinerea relatiilor de cuplu

Vei invata cum sa construiesti si sa mentii o relatie de cuplu autentica si armonioasa

Capitolul trei

Sample Chapter
Legile care guverneaza o relatie spirituala

Vei afla care sunt legile care guverneaza o relatie spirituala

Capitolul patru

Sample Chapter
Mai poate fi salvata o relatie in pragul destramarii?

Vei descoperi cum poti sa salvezi o relatie aflata pe punctul de a se destrama.

Descarca cartea pentru doar 35 ron Descarca Ebook-ul

Testimoniale

Corina Lupu
Corina Lupu, filolog

Sunteţi doi şi vreţi să vă trăiţi cu adevărat bine relaţia de cuplu! Pentru aceasta însă, aveţi amândoi nevoie de o călăuză, de un ghid. Iată de ce, îţi propun să citeşti „Ghidul relaţiei de cuplu pe care ţi-o doreşti”, o carte scrisă de Anca Mălureanu. Fie că vrei să îţi refaci relaţia, fie că abia acum ţi-ai găsit sufletul pereche, „Ghidul relaţiei de cuplu pe care ţi-o doreşti” îţi va fi de folos. Căci te va ajuta să înţelegi că nu trebuie să demonstrezi nimănui că meriţi iubire şi nici să o cerşeşti.

Chiru Puiu-Adrian

Este o carte interesanta si bine scrisa, foarte utila celor care pasesc in viata de cuplu, se afla la mijlocul ei sau vor sa-si refaca viata. O lectura placuta si utila.

Chiru Puiu-Adrian
Eta Budin,
Eta Budin, jurnalist

Dacă crezi în iubire și în Divinitate, cartea aceasta te va ajuta să-ți regăsești armonia interioară și echilibrul în relațiile cu cei din jur.

Despre Autoare

Anca Malureanu
Anca Malureanu
Prin intermediul site-ului www.lucrareaiubirii.ro : - a oferit celor 849 abonati si nu numai lor, 39 articole despre iubire si un ghid gratuit “De la consumatori ai iubirii, la lucratori ai ei” - a ajutat cu consultanta prin email toate abonatele care au solicitat aceasta.

Cumpara Ebook-ul

Cumpara Ebook-ul (doar 35 de lei)

Contacteaza-ma

Daca ai intrebari, imi poti scrie pe anca@lucrareaiubirii.ro