Nutrifit detox

nutrifit detox

Totul a început cu un simplu vis, așa că te rog să fii atentă la orice semn primești.

nutrifit detox

Într-o noapte m-am visat pe holurile unui spital în care strigăm în disperare, plângând : ,Doctor, Ciuvică! Doctor, Ciuvică!

CLINICA DETOX NUTRI FIT

A doua zi am avut că musafiri niște prieteni vecini care ne-au anunțat că urmează să aibă al doilea copil, o fetiță și că vă naște cu ajutorul doamnei doctor Ciuvică de la maternitatea Polizu.

Uimita de numele doamnei doctori-am spus soțului meu că este un semn că trebuie să merg la spital.

  1. Solutii pentru viermi intestinali
  2. Terapie după îndepărtarea verucilor genitale
  3. Его крик эхом отозвался в черноте, застилавшей .
  4. Zentel sirop copii
  5. Мы просто исполнили его последнюю волю.

Luni dimineață nutrifit detox deja la nutrifit detox Ciuvică și mi-aduc aminte că și azi cum așteptam rezultatul ecografiei pe hol având doar doua opțiuni: sarcina extrauterina sau o tumora. Vestea nutrifit detox venit că un trăsnet, toată viață mi-am dorit să trăiesc mult și de aceea devenisem vegetariana de 20 de ani. Eram nutrifit detox bulversatăsperiată și îngrozită. Atunci am început să mă rog.

Descoperim impreuna cu pacientul cauza bolii, evaluam starea de sanatate, descoperim deficientele de vitamine si minerale care au dus la declanșarea bolii, apoi stabilim o schema de tratament naturist fara efecte adverse pentru îmbunătățirea stării de sanatate. Propunem pacientului un nou stil de viata, un program nutrițional si încercam sa rezolvam partea emotionala ca a declanșat boala, deoarece intai se imbolnaveste sufletul si apoi trupul. Colaboram cu cei mai buni furnizori de suplimente naturiste si efectuam livrari oriunde in tara si in strainatate.

Mi-am sunat părintele duhovnic, am primit încurajări și sfatul de a mă lasă în voia Lui Dumnezeu. Mi s-a descoperit la ecografie o tumoră de 14 cm. Eu făceam anual ecografii și cu un an înainte aveam un simplu chist de cm, pe care-l aveam de mai mulți ani.

Cum am învins cancerul prin Metoda Detox Nutri Fit

Nu am avut că simptome decât faptul că mi-a venit de doua ori în aceeași luna, ciclul menstrual și eram puțin balonată. Doctorița m-a sfătuit să mă operez de urgență.

  •  Лучше всего - «Нетскейп».
  • Tipuri de oameni viermi și nume

Am început să caut doctori chirurgi și așa am ajuns marți dimineața la ora 8la profesorul doctor Peltecu de la spitalul Filantropia. Și cum nimic nu este întâmplător, primul loc disponibil pentru operație era pe data de 7 februarie ,zi care coincide cu praznicul Sfântului Partenie vindecătorul de cancer.

În acea zi s-a întâmplat deja prima minune, întrucât la ieșirea din operație domnul profesor Peltecu mi-a spus că deși semnasem că sunt de acord pentru histerectomie totala, nu știe de ce dar a extirpat doar ovarul drept, nescoțând nimic altceva.

nutrifit detox

Părea o minune cu doua nutrifit detox întrucât riscul de extindere și recidiva era mult mai mare. Raportul histopatologic arata că am cancer malign.

Bineînțeles că oncologul mi-a prescris să fac chimioterapie ,dar în acel moment după discuțiile cu soțul meu ,am decis să nu fac chimioterapie, ci să căutam cauza care a dus la îmbolnăvirea mea.

nutrifit detox

De aici a început totul. Am reușit să mă vindec de cancer fără să fac nici măcar o ședință de chimioterapie sau radioterapie. Fiind nutriționist, m-am specializat împreună cu soțul meu în nutriție oncologică și fitoterapiedin frica de moarte, nutrifit detox soțul meu nu acceptă să mă piardă și să plec din lumea aceasta.

În ultimii ani am citit cărți, studiiam urmat nutrifit detox program foarte virusul papilomavirus uman în ginecologie de nutriție și fitoterapie și astfel am devenit navigatori de pacienți oncologici.

Așa a luat naștere metoda prin care eu m-am vindecat de cancer și pe care vreau să o cunoască toți oamenii lipsiți de speranță, care au nevoie de ajutor și care nu au timp să citească studii și să încerce diferite metode de prin ziare și internet care se băț cap în cap.

Cum am învins cancerul prin Metoda Detox Nutri Fit | Romania Libera

Acum putem să vă spunem că tratamentele naturiste funcționează. Daca eu am reușit și tu vei reuși să te vindeci. Daca nutrifit detox că ai nevoie de ajutor vom fi alături de tine.

nutrifit detox

Asevedeași