Silimarina 14000. Mai multe oferte

silimarina 14000

Un medic din natura pentru sanatatea ficatului! Silimarina este un veritabil dar al naturii oferit de Cosmo Pharm pentru sanatatea ficatului. Un produs silimarina 14000 calitate intr-o concentratie imbatabila, echivalentul a mg, care asigura o eficienta maxima.

silimarina 14000

Are puternice proprietati antioxidante, fiind un complex de biofloavonoizi silimarina, silibina,silibianina cu remarcabile proprietati detoxifiante si actiune hepatoprotectoare.

Silimarina Silybum marianum este o planta orginara din zona Mediteraneana, recunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice de peste de ani.

Ajuta la formarea enzimelor si la buna functionare a sistemului digestiv, stimuleaza productia bilei, reduce inflamatiile.

silimarina 14000

Are efect decongestionant, colagog, spasmolitic. EFECTE SI BENEFICII Silimarina ajuta la eliminarea toxinelor din organism are puternic efect antioxidant neutralizeaza radicalii liberi si silimarina 14000 inhibitor al stresului oxidativ indus de razele UV asupra pielii incetineste procesul de imbatranire atat la nivelul epidermei cat si la nivelul organelor contribuie la pastrarea integritatii silimarina 14000 functionalitatii ficatului creste productia de glutation-enzime antioxidante care protejeaza ficatul Silimarina este importanta in regenerearea celulei hepatice stimuleaza cresterea sintezei de proteine ce determina la inlocuirea celulelor lezate determina eliminarea din organism a reziduurilor de medicamente, antibiotice, metale grele si elemente specifice poluarii din aerul inspirat ajuta la detoxifierea organismului expus consumului de alcool si pesticide provenite din alimentatie dar si a silimarina 14000 din ciupercile otravitoare Efect antitumoral.

silimarina 14000

Silimarina este un antioxidant cu puternic efect antitumoral ajuta la buna functionare a sistemului imunitar reduce stresul oxidativ exercitat asupra ADN-ului impiedica dezvoltarea celulelor canceroase contribuie la reducerea efectelor nocive ale radioterapiei asupra pielii Reduce colesterolul.

Sprijina functia bilei, splinei, rinichilor si pancreasului.

silimarina 14000

Silimarina contribuie la reducerea inflamatiilor si la scaderea colesterolului ajuta la detoxifierea si curatarea sangelui previne incidenta stresului silimarina 14000 asupra arterelor contribuie la silimarina 14000 functionare a rinichilor, splinei si vezicii biliare stimuleaza secretia si eliminarea bilei este eficient in cazul pacientilor cu rezistenta la insulina determina reducerea nivelului de zahar din sange INDICATII Silimarina este recomandata: ca protector hepatic, impotriva distrugerilor produse de: medicamente hepatotoxice, dieta coloranti, conservantialcool, expunere la poluanti, chimicale, ierbicide, pesticide si alti poluanti de mediu.

Consultati medicul in cazul in care sunteti supus chimioterapiei sau radioterapiei.

silimarina 14000

Asevedeași