Ulei lysi. LYSI - Exceptionalul Ulei de peste pur, islandez! Traditie pentru sanatate!!!

LYSI : Farmacia Tei online

Alti clienti au cumparat si Vitamina D, supranumita si vitamina 'antirahitica' aduce in plus imunitate.

Ulei din ficat de cod Lysi ,aroma lamaie 240ml

Administrarea uleiului de peste la copii, ajuta la dezvoltarea creierului, a ulei lysi si, cel mai important, ajuta la dezvoltarea functiei cognitive se spune ca 'Uleiul de peste face copilul destept'usureaza eruptia dintilor si formarea sanatoasa a oaselor, imbunatateste vederea, favorizand o dezvoltare armonioasa, viguroasa a intregului organism.

Uleiul din ficat de cod este o sursa buna de acizi grasi ulei lysi Omega-3, DHA acid docosahexaenoic si EPA acid eicosapentaenoiccare s-a dovedit ca joaca un rol important in: Ulei lysi bolilor de inima si a aritmiilor, imbunatatirea circulatiei cardiovasculare Normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si colesterolului; Mentinerea sanatatii articulatiilor, avand efecte antiinflamatoare si de reducere a simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor, Ulei lysi de bine a creierului, combaterea depresiei, adhd etc.

condiloame cum se tratează

Buna functionare a organismului si cresterea imunitatii si a vitalitatii. Omega-3 DHA si EPA nu pot fi produsi de organismul uman, de aceea ei trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente alimentare de buna calitate, precum Omega-3 Lysi.

agenți antiparazitari disponibili fără prescripție medicală

Doza se poate imparti in portii, se poate administra inainte sau dupa masa. Compozitie: Ulei din Ficat de Cod, gelatina, glicerina Profil nutritional pentru 2 capsule Energie 42 kj.

cancer ovare simptome

Asevedeași