Viermi grindal,

viermi grindal

viermi grindal

Descriere Cultură viermi grindal Enchytraeus buchholzi excelenta hrana proteica vie ptr pesti viguroși și sanatosi,pentru hranirea pestilor de acvariu pestii cresc de 3 ori mai repede decat cu hrana uscata 25 lei este cultura de pornire ce se vede pe geam pentru cei ce au cutie si substrat ,adica iau viermi din cultura mea si pun in substratul adus ptr a se inmulti acolosau cultura formata de cel putin o luna,stabile mature50 Viermi grindal. Culturile nu sant infestate cu acarieni garantat deoarece caserola este prevazuta cu elemente de siguranta.

In caserole cu capac gaurit si protejate impotriva contaminarii cu insecte daunatoare, culturi pe care le puteti pastra in forma in care vi le trimit, din ele se pot recolta viermisori imediat dupa viermi grindal si administra pestilor, o astfel de cultura poate asigura necesarul de hrana pentru puietul dvs.

Viermi excelenti, din punct de vedere nutritiv, atat pentru hranirea tineretului cat si a pestilor maturi.

viermi grindal

Am cunostinte care folosindu-se acesti viermi au reusit sa redea pofta de mancare unor pesti care refuzau alte tipuri de hrana deoarece ei zbatanduse in apa atrag pesti. Folosirea culturilor de hrana vie ne poate asigura hrana vie pe tot parcursul anului fara a mai fi nevoie sa riscam sanatatea pestisorilor achizitionand tubifex sau alte tipuri de hrana din piata,sare sant recoltati din diverse lacuri ,ape poluate si putem imbolnavi pesti.

Publicat pe aprilie 20, de Aquariumhouse A fost numit astfel după o suedeză care l-a introdus pentru prima dată ca aliment pentru peştii ornamentali.

Pentru detalii referitoare la intretinere va stau la dispozitiecomenzile le puteti face atat aici, cat si la telefon. Doritorii vor primi toate detaliile, care va ajuta in mentinerea unui astel de culturi si va raspunde la multe intrebari si nelamuriri Viermi de otet sau Pt vinegar eels!

viermi grindal

Sunt mai mici ca banana worms, se dau la puietul de ovipari viermi grindal primele zile de viata50 lei Trimit și în tara!

Asevedeași